Lyxproblem.

Tankte bara snabbt skriva lite vad som hander har ute pa Koh Chang eftersom vi just nu sitter pa ett lancafe. Resan hit tog ett bra tag och sjalvklart hamnade vi i en minibuss med 6 hogljuda araber, vilken tur va? Efter tre timmars resande var vi framme vid hamnen dar vi tog en farja over till Koh Chang. Men resan var inte slut dar, vi var tvungen att oss over till andra sidan berget alltsa till den vastra sidan av Koh Chang. Vilket visade sig bli ett aventry i sig da vagen gick valdigt brant upp for berget och sedan ner for. Tydligen kande araberna nagon slags samhorighet med oss da de hoppade in i samma minibuss som oss aven har. Hursomhelst kom vi fram till Alina hotell som vi sov tva natter pa. Bade jag Fredrik blev solbranda den andra dagen medans Robert verkar mest rutinerad nar det galler solning. Fast den harda satsningen har nu gett resultat for idag ar vi alla tre bruna och frasha, Robert ligger lite efter dock. Tiden har fordriver vi genom att slappa och bada, hur skont som helst!!

Just nu bor vi i en bungalow precis vid stranden vilket ar riktigt mysigt, tyvarr sa har vi allvarliga problem med sand i sangarna och pa golvet. Forsig sa spelar det inte sa stor roll, man gar ju runt barfota och med tunna klader hela tiden. Ett annat problem ar att det nastan ar for varmt pa kvallarna for t-shirt, va vardelost va? haha. Imorgon ar det full moon party har nagonstans vilket vi tankte besoka, ska bli hur roligt som helst. 

Aja, nu borjar det morkna har och det ar dags att gora sig iordning for middag vid stranden. Tyvarr kan vi inte bjuda pa nagra bilder da vi glomde sladdarna hemma. Men vi har riktigt fina bilder som vi garna delar med oss av sen nar vi kommer hem till lagenheten.

/ de som lever som kungar


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Inga "funny mushrooms" nu grabbar! ;)

2008-10-13 @ 20:35:25
Postat av: veronica

Hej pluttar små! Låter som att ni har de bra, hur är det med dig fredrik min käre bror? Tycker att du har varit dålig på mobilen igår och idag..haha här vill vi ha en daily uppdatering =) jag har helt klart endel gener från våran mor =) Hoppas att partyt va kanon! usch va ni har de bra! massa kramar

2008-10-14 @ 10:32:45
Postat av: jerka

Hej fredrik mfl. hörde att ni är på resande fot.

Hörde också att ni hade en del "husdjur" inneboende.

Trevligt, inte sant!



Använder ni "moskitnät"?



Hoppas att ni kommer att ha det trevligt på er

långa resa!



Hälsn, Tomas

2008-10-15 @ 22:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0