Öluff i Thailand!

Yes, imorgon bär det av från Trat till Koh Chang som får bli vår första destination bland öarna. Allt blev färdigbokat idag så nu har vi bussresa på 3 timmar, båtresa från Trat och sedan buss till hotellet framför oss. Får se om vi vågar oss ut på vägarna där med en hyrmoped också. I vanliga fall så är trafiken helt galet här i Thailand men ute på öarna lär det vara lugnare. Vi är fett laddade och det känns underbart!

Fast här om dagen så kunde vi inte hålla oss, vi tog en bulle till en strand en bit bort för att prova på havsbadet. Det var nästan varmare i vattnet än i luften, jätte skönt. Men det sägs att stränderna på öarna är mycket finare, speciellt på Koh Kood där de är i en klass försig.

En sak som vi har märkt med thailändare är att väldigt många verkar missnöjda med att födas som kille. Vi har nog aldrig sett så många "shemales" i våra liv tillsammans som vi sett här nere, skämt åsido men det är ganska vanligt här. Man kan ju undra varför, är det helt enkelt så att man har roligare som tjej? Men en sak är säkert, det är mer acceptabelt här nere i Thailand än i många andra länder.

Alla verkar ju tycka det är kul med bilder så därför tänkte vi avsluta med några.



Annanas och vattenmelon som är favoritfrukterna här nere, 2 kr per påse.


Fredrik som äter nudelsoppa, starkt men gott (fråga inte vad det är för ljus i bakgrunden, vi har ingen aning).




/adde, fredrik och robert

Kommentarer
Postat av: Micke

Ni verkar ju ha det jobbigt...



Ha det guld grabbar :)

2008-10-09 @ 11:22:47
Postat av: Erik

Tjaba grappar!



Allt verkar ju vara grymt, yeah?

Just chillin and stuf?



/erik

2008-10-13 @ 03:11:10
URL: http://downunder-0809.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0